lauantai 22. huhtikuuta 2017

Toinen päivä. Sadetta ja Matka väli Amerikkaan..



Heippa.

Toinen päivä aloitettu vesi sateella ja kovilla vatsan kivuilla. Käsi voi melko hyvin mutta vatsassa on kummallisia kipuja. Sellasia aaltoilevia kovia kipuja. 2 sekuntia kipua ja sit se laskee ja 2 sekuntia ilman kipuja taas 2 sekuntia kipua ja sitä rataa. Ei tunnu hirveen kivalta. Tämä tunne ja kipu häviää kun saan ruokaa vatsaan. Yllättäen päivän aikana jos vatsa pääsee tyhjäksi ni vastaavat kivut tulee uudelleen. Aamiaisen jälkeen on hyvä mennä takasin unille. Saa nukkua hyvin kun melkein kaato sade hakkaa peltikattoa pari metriä minun yläpuolella.


Päivän kohokohta, Pan American Highway!

Kello on 12 kun taas herää. Yli 4 tuntia sai nukkua ja taas nälkä :p Takas keittiöön pyytämään, et joku tekis mulle leivän. Yhdellä kädellä ei kauheasti saa mitään aikaseksi. Asetun keittiön pöytään hyvään asentoon leipä ja mehu vierelläni. Edessä on ikkuna josta näkee sateen hakkaavan maata. Olen nyt pari päivää nähty tv:ssä (yleinsä en kato koskaan tv lähetyksiä omassa kodissani, mutta vanhempieni luona se on melkein koko ajan päällä. Vaikka en sitä katso, niin silti nään mitä sieltä tulee) mainoksen dokumentti ohjelmasta Kiehtova maailma: Värikäs Väli-Amerikka. Ohjelma alkoi kiinnostamaan heti. Väli-Amerikka on mielenkiintoinen ja kiehtova paikka. Lisäksi mielenkiintoa ohjelmaan herättää kun kaksi koomikko ystävää päättää lähteä retkellä ja ajaa maailman pisintä tietä, Pan American Highwaytä pitkin USA:sta Panamaan(tien pituus 14 099 mailia, Alaskasta Argentinaan). Eikä vieläkään herätä mielenkiintoa? Koomikko kaksikon on tarkoitus tehdä sama seikkailu matka minkä 3 kaverusta teki liki 80 vuotta sitten. Matkaten samaa samaa tietä pitkin, pysähtyen samoissa paikoissa(hotellit, ravintolat ja nähtävyydet) ja tavatakseen samat henkilöt uudelleen. Matkasta tulossa Legen, wait for it...... Dary! Jään innolla odottamaan lisää jaksoja, sillä dokumentti on kolmi osainen sarja. Ekalla jaksolla matkataan USA:sta Meksikoon. Dokumentin jaksot löydät Yle Areenasta.

Kuva ennen lähtöä. Auto jolla kolmen miehen retki tapahtui.


Kuva otettu 100 päivää kestäneen matkan jälkeen.
Auto hajosi lähes ajokelvottomaksi.
80 vuotta sitten tiet ei ollu samalla lailla päällystetty asfaltilla.

¡ VIVA EL PANAMERICANISMO !
Retken tarkoitus oli saada USA:laiset ja Väli-Amerikkalaiset enemmän yhteen.





Loppu päivä vähän aurinkoa, ukkosta ja TV-sarjona.
Ikkuna näkymä ennen ukkosta.

Loppu päivä meni enimmäkseen sisällä erilaisten tv jaksojen katsoessa. Onneksi niitä riittä. Mm. HIMYM, Supernatural, Pako uudet jaksot ja myös vikaa jaksoa uutta 24 sarjaa tuli katsottua. Alku illasta sade loppui kuin seinään. Täydellinen auringonpaiste ja pilvetön taivas tuli ja kesti noin vartin. Sitten harmaantui ja ukkosti noin 2 tuntia. Ikkuna auki ja kuuntelemaan.


Haava ja pesu.

Oli aika ottaa käsi pois paketista. Päätin saksia käärön selkä puolelta siististi pitkittäin, jotta voin käyttää sitä öisin uudelleen. Haava pestiin ja jätin sen loppu illaksi auki, jotta saa kunnolla happea. On se aika siisti. Ennen kuin menin nukkumaan laitoin sen takaisin alkuperäiseen kääröön, uusi tukisisde ympärille yöksi tukevasti. Ettei haavaan osu mikään ja käsi saa olla rauhassa. Tuli melkein parempi paketti kuin girurgin laittama ;)


Tältä haava näytti heti käärön poistettua.
4 tikkiä.
Tältä näyttää uusi käärö ennen nukkumaan menoa.



Illan viimeiset auringon säteet.

Ei kuunneltua musiikkia tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti