torstai 9. maaliskuuta 2017

Cruiser- projektin ensimmäiset vaiheet


Moikka. Cruiseri on ollu mulla nyt viikon. Kahdesti olen päässyt cruisailemaan sillä. Oon ollu ihan täpinöissä tästä projektista ja pyörästä ylipäätään. Suunnittelu käy 24/7 ja suunnitelmat muuttuu sitä mukaan ku kello menee eteenpäin :D Ajattelin nyt sitten pitää täydellistä päiväkirjaa niistä muutoksista mitä pyörään teen.

Tältä se näytti viikko sitten.








Cruiseri on saanut ekan viikon aikana täydellisen huollon. Ekana lähti Biltema tarrat. Pyörä on purettu atomeiksi, kaikki paikat on rasvattu. Jopa napavaihtajan avasin, putsasin ja rasvasin uudelleen. Nyt ei toimi jalkajarru enää :D Se oli kyllä muutenki niin huonossa kunnossa, et katotaan joutuuko ostamaan uuden vai puranko sen uudelleen. En yhtään tykkää sotkea niiden rasvojen kanssa, joten teen sen vain jos on pakko.

Pyörä on purettu atomeiksi

Suunnitelmat on nyt tällaiset. Ensiksi ajattelin kokeilla toiseen romu pyörään miltä näyttää jos ajan rälläkällä puoli huolimattomasti värin puoliksi pois ja katson miltä se näyttää. Sitten kun on rahaa ni vien sen hiekkapuhallettavaksi. Tämän teen luultavasti vasta kun projekti on muuten valmis, jos vaikka mieli muuttuukin.. Toistaiseksi uusi väri tulee olemaan mattamusta. Lisäksi kromiset, messinkiset tai punaiset yksityiskohdat. Taakse tulee 3 tuumaa leveät renkaat ja vaihdan molempiin kiekkoihin mustat pinnat. Lisäksi en vedä pinnoja ristiin vaan ihan pystypinnoitan. Vanteet tulee olemaan tämä yksityiskohta väri(kromi, messinki tai punainen) Satulan tolppa tulee olemaan taakse taivutettuna, jonka jo tein. Sai pyörä vähän lisää ilmettä. Lisäksi satulan vaihdan nahkaiseen jousitettuun satulaan. Saa olla vaikka vähän rikki jopa ;) Ja vielä ohjaustanko. Joko taivuttelen sitä tai teen kokonaan uuden. Haluan siitä nykyistä korkeamman.

Ensimmäinen muutos: satulan tolppa on taivutettu taakseppäin.






Tuleva valmis Custom Beach Cruiser mielikuvani näyttää aika paljon tältä jo ennen kuin
löysin tämän kuvan googlesta. Siihen ei tule noin massiivisia läski renkaita. Eteen tulee
nirmaali kapea rengas. Ei jarrulevyjä sekä kahvova. Muuten värit ja muoto aika lailla samat.

Tärkeintä, että saan sinisen karsean värin pois (ja bilteman tarrat) ja kesäksi ajo kuntoon. Muut muokkaukset saa tulla matkan varrella. Ensi viikolla pitäisi jo olla kevät keliä, lupailivat jopa +10 astetta. Palataan jälleen


Soinut biisilista: NRJ fresh (Spotify)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti